Generelt

Hytterne kommer direkte fra Lapland hvor de er bygget efter mangeårige traditioner og mere end 20 års erfaring med netop denne type hytte.

Grillen i midten har en justerbar rist hvorpå du griller, samt en runde stegeholdere som du kan benytte til at lave sovsen på, fonduen eller måske teen. Der er et fastmonteret træbord hele vejen rundt som har vippebare bordforlængere til spisning. Ligeledes følger der en bålring med i købet som sørger for at kullet er samlet og har en lang brændetid da den giver bedre træk op igennem skorstenen. Under denne er grillen udstyret med et stel som er skruet fast til gulvet med askeskuffe. Du kan både bruge træ og kul i grillen.

Grillhytten leveres som et komplet byggesæt i elementer. Det er nemt at samle med færdige vægge inkl.3 vinduer, dør med lås, hængsler, tagelementer med tagpap, gulv, grill, skorsten og bænke. Der er kræset for alle detaljer med maner og grillhytten er designet til de Nordiske vejrforhold. Den leveres med både termoruder og alle nødvendige skruer, hængsler osv. til at man kan samle den selv.

Der er tænkt på sikkerhed og ventilation med gennemtræk
igennem gulvet så der altid kommer frisk luft ind.

Væggene er lavet i 45mm planker af senvoksent fyrretræ
som er den bedste kvalitet på markedet.

Døren er 170 cm høj og der er lås og 3 stk. nøgler med. Sidevæggene har en højde på 138cm som gør at man ikke banker hovedet ind i siderne når man sidder rundt om grillen.

Leveringstiden er 2-5 uger afhængigt af årstiden.