FAQ - om Grillhytte Classic

Grillhytten er pakket i sort plast på en dobbelt europalle, ca. dimensioner 120cm (bred) x 230cm (lang) x 230cm (høj). Den kommer på lastbil som har lift bagpå og den bliver stillet enten på fortovet eller på vejen afhængigt af nærmere aftale og tilkørselsforholdene på din adresse.

Nej, grillhytten leveres ubehandlet og du vælger selv farve kombinationen på din hytte. Vi anbefaler at man behandler træet for at det kan modstå vind og vejr og at det ikke rådner. Vores anbefaling er, brug træolie indvendig og træmaling udvendigt, spar ikke på kvaliteten.

Grilhytterne er produceret af senvoksende fyrgran og er certificeret med SJVFS 1997:65 og har miljøcertifikat FSC & PEFC. (se mere på www.fsc.org og www.pefc.se )

Du kan vælge at klodse hytten op på fundablokke, støbt betonplade eller direkte på nogle strøer. Vi anbefaler at du lægger noget tagpap mellem fundament og hyttens konstruktion så der ikke kommer fugt op. Endvidere er en ukrudtsdug at anbefale ved montering direkte på jorden. I så fald at du støber et betondæk er det meget vigtigt at du monterer et Ø125mm rør fra midten og under betonen så der kommer frisk luft ind i midten af hytten. Se beskrivelsen her afhængigt af dit underlagsvalg.

Taget er lavet af elementer som ved montering presses op af hinanden og som kan tåle store belastninger, og er særlig velegnet til det nordiske klima med sne. Taget er fremstillet af 3 / 4″ – 6″ paneler med færdigmonterede sort tagpap. Du kan også vælge at tilkøbe det i rød eller grøn farve. Klik her for at se Tilbehør

Grillen består af en tyk brænderist i midten, som sikrer lang brændetid, under denne en askeskuffe samt et 60 cm højt understel, som er skruet fast til gulvet. Der kan anvendes både træ og kul i grillen. Grillen i midten har en justerbar rist hvorpå du griller, samt en runde stege holdere som du kan benytte til at lave sovsen på, fonduen eller måske teen. Der er et fastmonteret træbord hele vejen rundt som har vippebare bordforlængere til spisning.

Der medfølger en bålring, som er en stor fordel, når du skal holde liv i grillen. Bål ringen giver bedre træk og hjælper røgen med at bevæge sig effektivt op gennem røret. 

Du kan vælge at tilkøbe gnistfanger og andet tilbehør for at gøre din grilloplevelse endnu bedre.

Ja, Der medfølger tre kæder som gør at du selv kan justere højden på den afhængigt af hvor meget træk du ønsker eller hvilken form for brænde du benytter.

Nej, kun et vindue er oplukkeligt. Da alle vægge er helt ens er det op til dig, hvor du vil placere vinduerne. Der medfølger et vindue, der kan åbnes, og der kan tilkøbes flere med åbning, hvis dette ønskes. I så fald at du åbner flere vinduer mens du griller kommer der gennemtræk og det vil gøre at din grill ikke trækker røgen op direkte. Klik her for at se Tilbehør  

Ja, to af bænkene i hytten har fastmonteret planker som kan vippes op og ved hjælp af disse kan du nemt benytte grillhytten som soveplads for to personer. Husk altid at have frisk luft når du sover tæt på et bål.

Ja, døren er udstyret med en lås og tre nøgler. 

 

Hvis man har lidt erfaring i træarbejde, så vurderer vi at det tager to mand 1-2 dage for at samle hytten. En faglært håndværker bruger ca. 1 dag. 

Det kræver minimum to personer at samle hytten. 

Oplysninger om grundlæggende arbejde findes under billeder. Køberen er ansvarlig for at sikre, at det grundlæggende arbejde udføres korrekt, såvel som montering, forsegling, isolering og håndtering af produktet.

 

Ja, prisen er i danske kroner og inkluderer moms og told og der er ingen ekstra udgifter.

Gulvet er en sekskant som har en diameter på 3760mm, se tegning nedenfor.